Skip to main content
75 Years of Porsche
Officially approved Porsche Club 12

19 september 2011

De combinatie van de Porsche Collectors Day en de ‘Petit Grand Prix’ van Naarden op 17 september was een groot succes. Ruim 1.000 Porsches werden op de speciale parkeerterreinen gestald. Wel jammer dat de politie op deze zaterdag een verdekt opgestelde snelheidscontrole hield op de doorgaande weg vanaf de A1 richting Naarden. Ruim 300 Porsches gingen op de bon. Nederland op zijn smalst?

In de grote kerk van Naarden stonden veel standhouders met alle denkbare Porsche hebbedingen. Modellen in alle soorten en maten, folders, posters, boeken, kleding en nog veel meer. Met ondersteuning van Pon Porsche Import hadden alle Porsche Clubs ook een stand op deze beurs. Er was flinke aanloop bij de PCH stand.

Buiten konden veel van de deelnemende auto’s voor de Petit Grand Prix bewonderd worden. Klassieke Porsches van vrijwel alle modellen, zelfs een 904, een Spyder en drie originele 911 Targa’s van de KLPD. Uiteraard ware er ook klassiekers van andere merken te bewonderen. ’s Middags brulden deze auto’s over een afgezet parcours over de hobbelige straatjes van Naarden Vesting tot groot plezier van de vele autoliefhebbers.

Absoluut een geslaagd evenement, ook al heeft de organisatie laten weten dat het vervolg zeker niet in Naarden Vesting zal plaatsvinden door de gebrekkige en moeizame samenwerking met de gemeente.

Klik hier voor de fotopagina