Skip to main content

Een warm onthaal ondervonden ruim 90 Porsche equipes die uit alle windstrken naar het Brabantse Oosterhout waren gekomen, De dag begon met een tijdproef op het terrein van De Graaf Logistics en een zoektocht naar een x aantal letters.

Met een roadbook en een goed gevulde goodybag ging iedereen op pad door het landschappelijke schoon van Zuid Nederland. Porsches van alle types en alle bouwjaren hebben vele dorpen aangedaan en onderweg een poging gedaan locaties aan de hand van foto's te herkennen om deze vervolgens in de goede volgorde te noteren.

Er was een luxieuze tussenstop onderweg maar ook tijd om ergens neer te strijken voor een lunchbreak, om later in de middag te arriveren bij Porsche Centrum Eindhoven. Hier moesten de laatste vragen beantwoord worden om in aanmerking te kunnen komen voor een prijs. Na de prijsuitreiking, de uitreiking van een aantal PCH speldjes aan nieuwe leden en een surprise voor drie jarige PCH-ers werd de dag afgesloten met een fantastisch buffet.

De Porsche Club Holland en Porsche Centrum Eindhoven hebben gezamenlijk een fantastisch evenement neergezet waarmee het rijseizoen weer sportief geopend is,

Klik hier voor de fotopagina