Skip to main content
 Zondag, 22, September, 2013

In 2012 reden we weer op het volledige Midland circuit, na de grote verbouwing van 2010-2011. Er is nu dermate veel asfalt beschikbaar dat we twee slalomtrajecten konden uitzetten, die tegelijk in gebruik waren. Veel rijtijd dus! Ook dit jaar zal weer voor deze aanpak gekozen worden.

Na de slalom, waarmee de laatste punten van dit jaar verdiend kunnen worden voor de PCH Sportbeker 2013, is er in de middag ook veel tijd en aandacht voor rijvaardigheidtraining. Het Midland circuit is (voor Porsches) geen circuit waar hoge snelheden gehaald worden, maar heeft veel (technische) bochten en chicanes, waardoor het zeer geschikt is voor rijvaardigheid-trainingen, onder begeleiding van onze eigen PCH instructeurs.

Er is ruimte en aandacht voor rijders van elk niveau, van beginner tot ervaren coureur. Desgewenst is er ook ruimte voor individuele instructie en begeleiding door de instructeurs. Kortom, een ideale mogelijkheid om uw rijvaardigheid te verbeteren en een uitstekende voorbereiding op de PCH/NPC circuitdag in oktober!

Waarom meedoen aan een slalom of rijvaardigheidtraining?
klik hier

klik hier voor de volledige convocatie

klik hier voor het inschrijfformulier