Skip to main content
 Zaterdag, 16, September, 2006 - Zondag, 17, September, 2006

In navolging van het succes van vorige jaren gaan we wederom trainen op dit kleine maar zeer technische circuit in Noord Frankrijk in een prachtige omgeving. We plakken er een gezamenlijke toer en een overnachting aan vast.

Het circuit van Folembray ligt in een bosrijke omgeving op ongeveer 2,5 uur rijden van de Nederlands-Belgische grens.Het is een zeer overzichtelijk en daardoor uitermate geschikt circuit voor degene met (nog te) weinig circuitervaring. Voor de ervaren rijders is het een kans om zich weer eens sportief uit te leven! De lengte is circa 2,4 km waarin veel bochten en een behoorlijk hoogteverschil aanwezig zijn, waardoor alle aspecten van remmen en bochtentechniek uitgebreid geoefend kunnen worden. Er wordt tijdens deze dag instructie gegeven door onze eigen instructeurs en er zijn diverse ervarings- deskundigen aanwezig om met u mee te rijden, indien u dit wenst.

U schrijft in per auto met maximaal twee bestuurders, deze worden ingedeeld in twee groepen, naar inzicht van de sportcommissie. In de middag zal er ruimschoots gelegenheid zijn om vrij te rijden zodat u de instructie in praktijk kunt brengen. Het is verplicht om een deugdelijk passende helm te dragen, om op straatbanden te rijden en er mag maximaal 90 decibel geproduceerd wordt!

Gezien de afstand naar Folembray wordt de mogelijkheid geboden om op zaterdag 16 september vanaf een verzamelpunt, net over de grens in België, gezamenlijk via een sportieve route naar de omgeving van het circuit te rijden. Op een mooie locatie in de omgeving van het circuit heeft de sportcommissie een aantal hotelkamers gereserveerd met een prijsindicatie van maximaal € 95,00 voor een tweepersoons kamer ( evt. met aparte bedden ).

Degenen die op zondag 17 september willen arriveren dienen rekening te houden met een starttijd van het circuitprogramma om uiterlijk 10.00 uur. Wilt u overnachten en/of dineren op zaterdag, geef dit dan zo spoedig mogelijk via het aanmeldingsformulier aan. Het aantal beschikbare kamers is beperkt.

PRIJZEN
De prijs voor de circuittraining is gesteld op € 70,00 per auto ongeacht 1 of 2 bestuurders. De kosten van de lunch bedragen op de circuitdag € 17,50 per persoon. De hotelkosten en een eventueel diner op zaterdagavond dient u zelf ter plaatse af te rekenen, evenals de genoten drankjes tijdens het weekend.

INSCHRIJVING
Inschrijven kan vanaf heden via het secretariaat middels het mailen of faxen van onderstaand aanmeldingsformulier naar nummer 0294-263620 en wel tot uiterlijk 7 september 2006.

De organisatoren van deze dag zijn René van Bellen, tel. 06-51153321 en Rob ten Hoonte, tel. 06-54683519 welke u tezamen met een aantal vrijwilligers het hele weekend met raad en daad ter zijde zullen staan.

Download uitnodiging en inschrijvings formulier