Skip to main content
75 Years of Porsche
Officially approved Porsche Club 12
 Zondag, 6, Februari, 2011

Na twee succesvolle edities begint de jaarlijkse PCH kart race inmiddels een ware traditie te worden. Het is dé opwarmer van het nieuwe seizoen, waarbij de degens met gelijke pk’s worden gekruist. Dit jaar voegen we daar een extra dimensie aan toe, door een 1-uurs endurance race in teamverband te rijden. Het team dat in één uur de meeste ronden weet af te leggen mag zich het snelste PCH team van 2011 noemen. Een team bestaat uit minimaal twee tot maximaal vier personen. Individueel opgeven is geen probleem; de organisatie stelt dan in overleg een team samen. Er geldt een verplicht aantal wissels, zodat het verschil in aantal teamleden geneutraliseerd wordt. Uiteraard is er voorafgaand aan de race tijd beschikbaar om te trainen.

Net als het voorgaande jaar vindt dit evenement plaats bij Bleekemolen Raceplanet Amsterdam. Tijdens dit evenement worden de twee kartbanen speciaal voor ons gekoppeld tot een unieke extra lange kartbaan. Spektakel is dus gegarandeerd en uiteraard tellen de resultaten mee voor de PCH sportbeker 2011.

We hebben ditmaal gekozen voor een ochtendprogramma met aansluitend een uitgebreid lunchbuffet. Dat betekent vroeg beginnen, maar de rest van de zondag heeft u op die manier nog vrij te besteden. Bovendien is de hele familie welkom. Tijdens het karten staan er twee bowlingbanen ter beschikking, zodat ook de niet-racende partners en kinderen zich optimaal kunnen vermaken.

klik hier voor de volledige convocatie en het inschrijfformulier