Skip to main content

12 juni 2011

Porsche AG nodigt Porsche Clubleden uit voor de IAA Club Avond, tijdens de IAA autotentoonstelling in Frankfurt op 19 september a.s.

De IAA is de grootste autotentoonstelling ter wereld en wordt elke twee jaar georganiseerd. De 64e editie van de IAA vindt dit jaar plaats op 15-25 september. Porsche zal op de IAA een aantal nieuwe modellen presenteren.

De IAA clubavond wordt georganiseerd door Porsche AG op maandag 19 september. Alle clubleden die inschrijven voor deze avond ontvangen een gratis toegangsbewijs voor de IAA op die dag. De exclusieve clubavond begint om 19.00 uur en zal door Porsche AG worden aangekleed met een uitgebreide catering. (gedurende de dag is er wel toegang tot de Porsche stand, maar geen toegang tot de Porsche Catering Area).

Vanwege de enorme belangstelling voor deze avond in voorgaande jaren, wordt u aangeraden zo vroeg mogelijk in te schrijven. Er zijn slechts 350 plaatsen beschikbaar en elke Club kan maximaal 10 personen inschrijven. Vol is vol!

Via onderstaande link kunt u on-line inschrijven voor de clubavond. De inschrijving bij Porsche AG wordt door het PCH secretariaat gedaan. De kaarten worden in de loop van augustus toegewezen en eind augustus / begin september verzonden met het definitieve programma.

Het maximum aantal inschrijvers is bereikt