Skip to main content
 Donderdag, 12, Augustus, 2010

Met veel enthousiasme ondersteunt het bestuur van de Porsche Club Holland het initiatief van de Stichting Racen tegen kanker om een circuitdag voor patiëntjes en hun familie te organiseren. Het eerste evenement wat de Stichting Racen tegen Kanker organiseerde, was de circuitdag voor zieke gezinnen op het TT-circuit van Assen. In augustus 2004 was de eerste editie van deze speciale dag en ieder jaar in augustus wordt de Circuitdag herhaald.

De circuitdag is uitgegroeid tot een landelijk bekend evenement, speciaal voor gezinnen waarvan een kind is getroffen door de ziekte kanker. Het hele gezin mag mee achterop snelle motoren, mee in luxe sportwagens of mee in enorme Dakar-trucks. Op het TT-circuit is op deze speciale dag veel te doen en de gezinnen kunnen optimaal genieten van de vele mogelijkheden. Uiteraard wordt ook de inwendige mens niet vergeten.

Voor wat betreft de auto`s kan iedereen zich inschrijven. Een racelicentie is niet noodzakelijk. Wel is het belangrijk dat er bijzondere droomauto`s komen. Wanneer er meer dan 80 inschrijvingen binnen komen dan zal de organisatie de mooiste mix proberen samen te stellen. De dag is geen racewedstrijd, maar bestaat uit demonstratieritten. Het laten genieten van de gezinnen en vooral de kinderen, staat centraal.

klik hier voor de volledige convocatie

klik hier voor het inschrijfformulier
(inschrijving svp separaat aan secretariaat PCH melden)

klik hier voor een lijst van deelnemende auto's

klik hier voor de uitnodiging van Stichting Racen tegen Kanker