Skip to main content
75 Years of Porsche
Officially approved Porsche Club 12
 Zondag, 13, Juli, 2014

De “Concours de Homard” die vorig jaar door de Porsche Club Holland is verreden was een groot succes. In eerste instantie zou deze rit een eenmalige gebeurtenis zijn. Vele PCH leden hebben ons gevraagd naar een herhaling van dit evenement en de evenementencommissie is er in geslaagd om alsnog een kreeftenrit op de PCH agenda te zetten. Dit maal onder de naam van:
Homard d’Orange.

We starten in Bruinisse, het Zeeuwse vissersplaatsje op Schouwen – Duiveland, voor een gezellige ontvangst met een klein hapje en drankje.

Hier vandaan vertrekken we voor een mooie en relaxte route over de eilanden. Het zal weer een ontspannen rit worden waarin we volop kunnen genieten van het samen rijden in al die prachtige Porsches. Aan het einde van deze rit worden we ontvangen in het restaurant Vis aan de Markt.

Tanja en Maurice de Coninck runnen midden in Scherpenisse één van de beste kreeft restaurants die Nederland rijk is. Wij zullen naast het uitgebreide kreeftenmenu ook gaan genieten van bijpassende wijnen. Tussen 16:00 en 16:30 uur gaan we aan tafel zodat een ieder, indien gewenst, ook weer op tijd de thuisreis kan aanvangen.

Natuurlijk kunnen de voetballiefhebbers gerust deelnemen aan deze rit. Wij zorgen voor een groot scherm waarop niets gemist hoeft te worden van de – misschien wel “Orange” - WK finale

Klik hier voor de volledige convocatie

Klik hier voor het inschrijfformulier