Skip to main content

Negenentwintig Porsches waren present bij de 27e editie van de befaamde P & P toer. Voor wie het niet weet of de rit voor de 1e keer meegemaakt heeft: deze toertocht is inmiddels een jarenlange traditie bij de PCH en elk jaar opnieuw een uitdaging voor organisatie (ons duo Peter & Paul) en deelnemers.

De ontvangst bij Hotel Restaurant De Watergeus in het waterrijke dorp Noorden aan de Nieuwkoopse Plas was allerhartelijkst en goed gepland. Na een korte uitleg van de spelregels gingen alle equipes met een plaatsnamenlijst op pad. Het advies was: kies uw eigen route, doe zoveel mogelijk van deze plaatsen aan en zoek een antwoord op de vragen. Dit alles te rijden binnen een tijdstermijn van 3 uur omdat u anders niet tijdig binnen bent voor de prijsuitreiking!

Met een brede grijns op het gezicht kwamen alle equipes al dan niet binnen de gestelde termijn terug in Noorden en werd er nagepraat over de gevonden antwoorden. Peter en Paul mochten vervolgens op hilarische wijze de antwoorden onthullen en beaamden dat er toch weer veel fantasie gebruikt was onderweg.

Voor de gehele fotoreportage klikt u op deze link