Skip to main content
 Zaterdag, 7, September, 2013 - Zondag, 8, September, 2013

Autotron Rosmalen en RS Porsche Magazine houden op zaterdag 7 en zondag 8 september een Porsche Fest op Autotron Rosmalen. Aanleiding is het 50-jarige bestaan van de Porsche 911.

Prachtig eerbetoon aan 50-jarig jubileum 911

"Het Porsche Fest wordt een prachtig eerbetoon aan het 50-jarig jubileum van de Porsche 911", vertelt organisator Jan Haakman. "Maar het evenement is veel méér dan dat. In de ExpoDome van Autotron Rosmalen staan ruim honderd stands met een grote diversiteit aan (Porsche-)specialisten en handelaren."

Porsches live in actie op oefencircuit

Daarnaast zijn alle Porsche-clubs aanwezig en wordt er in de Spijkerhal een ‘bootsale’ gehouden. "Ook een bezoek aan het naastgelegen oefencircuit is een aanrader", vertelt Haakman. "Op het Safety Experience Center worden namelijk diverse activiteiten gehouden met Porsches."

Concours d’Elégance

Natuurlijk ontbreekt een Concours d’Elégance niet tijdens het Porsche Fest. Uit alle aanwezige Porsches wordt er één tot de mooiste van het evenement gekroond. Daarnaast is het voor de bezitter van een klassieke of jongere Porsche mogelijk om deze te laten taxeren. Namens de Vredestein Klassieker Taxatiedagen is taxateur Huib Adolfs aanwezig om de Porsches eens goed onder de loep te nemen.

Meer Informatie

Meer informatie over Porsche Fest vindt u op www.okm.nl.