Skip to main content
 Zaterdag, 14, Juni, 2014 - Zondag, 15, Juni, 2014

In 2014 vindt de rentrée van Porsche plaats in de LMP-1 klasse tijdens de 24 uur van Le Mans. Een klasse waar Porsche in het verleden veel overwinningen haalde. Onlangs werd F1 coureur Mark Webber toegevoegd aan het fabrieksteam van Porsche. Er kan nauwelijks een beter moment zijn om dit geweldige evenement zelf mee te maken. Le Mans moet je als petrolhead en Porsche fan een keer hebben beleefd.

Het lijkt ons een geweldig idee om Le Mans 2014 op deze wijze met een groot aantal PCH leden te bezoeken. Het is echter - gezien de vele opties - niet praktisch indien de PCH zelf de organisatie op zich neemt. Reserveringen kunnen daarom rechtstreeks gemaakt worden bij Lycian Events, waarbij het lidmaatschap van de Porsche Club Holland vermeld dient te worden. Bij boeking graag ook ons secretariaat informeren zodat wij t.z.t. een lijst met deelnemers kunnen opstellen. Wilt u graag naar Le Mans, maar heeft u geen reisgenoot? Meldt dit bij ons secretariaat en wij zullen – waar mogelijk – de matches maken.

Hieronder vindt u een lijst met alle (momenteel) beschibare documentatie die vanaf deze pagina gedownload kan worden. Voor alle verdere informatie en boekingen: (w) www.lycianevents.com (e) stephen@lycianevents.com (t) + 44 845 409 6010

DOWNLOADS:

Informatie PCH
Prijslijst 2013
Flyer Village on the Curves - pag. 1
Flyer Village on the Curves - pag 2
Plattegrond VIllage on the Curves
Plattegrond Circuit Le Mans
Catering Village on the Curves