Skip to main content
75 Years of Porsche
Officially approved Porsche Club 12

Het gala diner vond plaats in Urbanharbor, een modern verzamelgebouw van hightech bedrijven, waar ook Porsche Digital is gevestigd. In de enorme binnenruimte van het gebouw waren niet alleen de tafels gedekt voor de 400 gasten, maar ook de bijzondere Porsches die we ’s middags hadden bewonderd in het Museum, stonden hier uitgestald.

Uiteraard waren er de nodige speeches. Dr. Wolfgang Porsche hield een emotionele speech, waarin hij uitgebreid toelichtte waarom Porsche zo veel waarde hecht aan de Porsche Clubs en Porsche clubleden. Het leverde hem een daverende staande ovatie op waar hij zichtbaar door ontroerd werd.

In een discussie met een aantal voormalige Le Mans celebrities voerde onze eigen Gijs van Lennep de boventoon en hij was ijzersterk ‘on stage’. Desgevraagd was hij apetrots op zijn eigen aanwezige Hollandse fans en we hebben hem hartstochtelijk toegejuicht.

Blijkbaar was het een vermoeiende dag geweest, want na het diner haakten de meeste gasten al vrij snel af. Maar toen begon het echte feest pas. Een ijzersterke band trok de overgebleven gasten naar de dansvloer. Uiteraard was ook hier de PCH weer bovenmatig vertegenwoordigd. De bussen naar het hotel reden alle 30 minuten en langzamerhand dropen steeds meer deelnemers af. De overgebleven PCH crew liet zich niet kennen en bleef doorfeesten tot om 02.00 uur het licht uitging.