Skip to main content

Zondag, 11, Oktober, 2015

KLIK HIER VOOR HET FOTOVERSLAG

KLIK HIER VOOR DE COMPLETE UITSLAGENLIJST

Op zondag 11 oktober aanstaande staat de jaarlijkse Nationale Porsche Club Rally op de kalender. Graag nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan deze 5e editie van de Club Rally, die inmiddels tot een mooie traditie is uitgegroeid.

Ditmaal voert de route van Porsche Centrum Amsterdam naar Porsche Centrum Leusden. Jan Berkhof, oud Nederlands rallykampioen en meervoudig winnaar van de legendarische Tulpenrallye, zet wederom de route voor u uit.

Programma
Deelnemers zijn op 11 oktober vanaf 10.15 uur van harte welkom bij Porsche Centrum Amsterdam. Om 11.00 uur volgt een korte uitleg en briefing, waarna de eerste equipe om 11.15 uur wordt ‘weggeschoten’. Het eindpunt van de rally ligt bij Porsche Centrum Leusden, waar het programma na een hapje, drankje en prijsuitreiking rond 17.00 uur eindigt.

Om het competitiegevoel nog wat verder aan te wakkeren, zijn er vanzelfsprekend weer mooie prijzen te winnen voor de nummers 1, 2 en 3 - zowel in de Sportklasse als de Toerklasse.

Inschrijving
Deelname aan deze 5e editie van de Nationale Porsche Club Rally is beperkt tot maximaal 100 equipes (op basis van ontvangst inschrijving en betaling). U kunt zich vanaf nu inschrijven voor Sport- of Toerklasse. De kosten voor deelname bedragen 50 euro per persoon, voor kinderen onder de tien jaar bedragen de kosten 20 euro per persoon.

De inschrijving is gesloten

klik hier voor de volledige uitnodiging