Skip to main content

Eens per jaar komen alle Porsche clubs in Nederland bij elkaar tijdens de Nationale Club Rally, een evenement dat in samenwerking met de importeur plaatsvindt. Het vertrekpunt lag deze keer bij Porsche Centrum Eindhoven, onderdeel van Porsche Groep Zuid. Maar liefst tachtig Porsches maakten hun opwachting in Oirschot om aan de rally deel te nemen.

Na ontvangst, koffie en de plichtplegingen van het inschrijven en plakken van de stickers was het aan Pon Porsche Import PR-Manager Hannie Steeman om iedereen namens de importeur welkom te heten. Ze werd vervolgens bijgevallen door Porsche Groep Zuid directeur Ad Geerts, die de aanwezigen bedankte voor hun enthousiasme en aanwezigheid in Oirschot. Vervolgens was het aan rally-specialist Jan Berkman de beurt om iedereen uit te leggen wat er tijdens de route verwacht kon worden én, nog belangrijker, hoe de route uberhaupt gevonden kon worden!

Daarna nam elke auto een individuele start onder de Continental startboog door voor een rit door het mooie Brabant, afgesloten met een bezoek aan Porsche Centrum Rotterdam. Een zeer geslaagd evenement en voor zowel toeschouwers als deelnemers een fantastische dag!