Skip to main content
75 Years of Porsche
Officially approved Porsche Club 12
 Zondag, 3, Juni, 2007

Deze uitnodiging betreft geen PCH evenement, maar een algemeen Autosportevenement waar wij als Porsche Club Holland van harte voor zijn uitgenodigd als bezoeker bij aanwezig te zijn.

Dit is een nieuw evenement: het Autovisie Time Attack evenement op zondag 3 juni a.s. op het Circuit Park Zandvoort. Autovisie Time Attack wordt georganiseerd door 402Events in samenwerking met Autovisie en Vijverberg Trofee.

Iedere deelnemer krijgt binnen zijn/haar klasse de mogelijkheid om één/twee keer 20 minuten te trainen. Daarna wordt binnen de klasse tegen de 'tijd' gereden. Een ieder gaat met interval van 15 seconden de baan op voor: één opwarmronde ('outlap'), een getimede ronde ('flying lap') en één uitloopronde ('inlap').

Dit wordt een aantal malen herhaald en op die manier komt er één winnaar, één tweede plaats en één derde plaats per klasse uit. Het belooft een mooi schouwspel te worden.

Leden van de PCH krijgen gratis toegang (auto plus twee personen) tot het evenement, een gereserveerde plaats op de paddock en de mogelijkheid om op de dag zelf ook in het 'Autovisie showblok' (20 min) op de baan te rijden. Daarvoor kunt u zich op de dag zelf bij de organisatie aanmelden. Deelname aan de Time Attack competitie zelf is niet meer mogelijk, want deze is volgeboekt.

Voor alle achtergrondinformatie verwijzen wij u naar de website: www.timeattack.nl. Als u belangstelling heeft verzoeken wij u vriendelijk u op korte termijn - uiterlijk voor 25 mei ! - rechtstreeks aan te melden bij de organisatie: Paul van Stenis: p.van.stenis@wxs.nl onder uitdrukkelijke vermelding van uw lidmaatschap van de PCH en graag uw aanmelding kopiëren naar het PCH secretariaat.

Download volledige uitnodiging (PDF)