Skip to main content

Grote belangstelling voor het PCH eindejaarsfeest

Het PCH eindejaarsfeest op het luxe partyschip ‘Grace Kelly’ heeft grote belangstelling onder de PCH leden. Het aantal inschrijvingen overtreft nu reeds aanzienlijk de deelnemersaantallen die we de laatste jaren hebben meegemaakt. Het bestuur van de PCH is verheugd met deze ontwikkeling, het is tenslotte een jubileum-feest. Inschrijven is nog steeds mogelijk. Indien u een hotelkamer wenst, dan is snel inschrijven raadzaam. Inschrijven en deelname zonder hotel reservering is natuurlijk ook mogelijk!

Klik hier voor de convocatie en het inschrijfformulier

PCH jaarboek in de maak

Gezien een aantal opmerkingen die we krijgen lijkt het nog niet bij alle PCH-leden bekend te zijn dat het gedrukte clubmagazine niet allen wordt vervangen door het e-magazine, maar dat er ook een (gedrukt) jaarboek gepubliceerd zal worden. De redactie, bestaande uit Diana Soeteman, Peter Ganseman, Mehdi van Bemmel en Henry de Vaal is al druk bezig met de voorbereidingen. We kunnen nog wel enkele advertentie pagina’s gebruiken. Wilt u de PCH en de publicatie van het jaarboek steunen met een advertentie? Neem dan contact op met Jur de Graaf via redactie@porsche-club-holland.nl Voor de prijs hoeft u het niet te laten: € 475 voor een hele full-color pagina of € 350 voor een halve pagina.

Nieuwe Porsche 360° app met Candy Dulfer

Er is een nieuwe Porsche 360° app voor iPad, iPhone en iPod Touch beschikbaar: een rit met Candy Dulfer in een Porsche 911 Cabriolet. Deze proefrit is extra bijzonder omdat Candy al rijdend een fragment van haar nieuwe CD laat horen.

De basis van de app is een video-opname die met een 360º High Definition camera is gemaakt. Door de beelden te koppelen aan de versnellingsmeter, de gyroscoop en het kompas die ook in de laatste versies van mobiele Apple-producten zijn ingebouwd ‘vertalen’ deze apparaten bewegingen van het apparaat naar de kijkrichting van de video. Voor de passagier betekent dit dat hij elke gewenste kijkrichting kan kiezen. In de nieuwste toevoeging aan de Porsche 360° app neemt Candy Dulfer gebruikers van de app mee in een 911 Cabriolet

De eerder uitgebreide app op basis van een rit in een 911 GT3 Cup met Jeroen Bleekemolen over het circuiut van Zandvoort is sinds de lancering al meer dan 20.000 keer gedownload. De nieuwe Porsche 360º app is gratis te downloaden via www.porsche.nl/360.