Skip to main content
 Zondag, 22, April, 2018

We gaan er op zondag 22 april een ‘relaxed-sportieve’ dag van maken waarbij ‘niks’ moet en ‘alles’ mag. De organisatoren Rob & Ellen Groen ontvangen u op landgoed Groot Kievitsdal gelegen in de bossen tussen Hilversum en Baarn.

De rit zal deze dag gaan door het mooie water- en bosgebied dat midden Nederland rijk is. Van belang is natuurlijk dat u hierbij steeds de juiste afslag neemt én de afslag in de gaten houdt. Foto’s zullen hierbij een speelse rol gaan spelen. Genieten van de omgeving tijdens deze rit is de hoofdzaak.

Met de laatste afslag uit het roadboek rijdt u, als alles goed is gegaan, het terrein op van het Hilton Royal Park Soestduinen. Achter dit hotel bevindt zich het Golfpark Soestduinen. Hier is voldoende parkeerruimte voor onze Porsches gereserveerd en kunt u even bijkomen van de rit onder het genot van een drankje en een hapje.

Daarna hebt u de keuze uit 3 leuke, sportieve activiteiten of kiest u voor een momentje rust. Aan het eind van deze actieve middag staat er een heerlijk koud- en warm buffet voor ons klaar om van te gaan genieten.

Kortom een mooie, leuke en leerzame dag in het centrum van ons land. In de convocatie vindt u alle details.

 

Klik hier voor de volledige convocatie

Klik hier voor het inschrijfformulier