Skip to main content
 Zaterdag, 26, Juni, 2021
 Porsche Classic Centrum Gelderland

Mocht er iets vervelends met uw Porsche gebeuren, dan kan er een nare discussie ontstaan met de verzekeraar, die zonder geldige taxatie zal uitgaan van de dagwaarde. De dagwaarde is in de meeste gevallen slechts een fractie van de vervangingswaarde. Zeker nu!

Een taxatie door een erkende taxateur is voor veel Porsche bezitters sterk aan te raden. Daarom organiseren we dit jaar voor de vierde keer een club taxatiedag, exclusief voor PCH leden. Hiervoor werken we samen met Rietveld Taxaties en Augustijn Auto Expertise en met Porsche Classic Centrum Gelderland.                                               

Rietveld Taxaties en Augustijn Auto Expertise zijn erkende taxateurs met veel Porsche ervaring. Dennis Rietveld en Jan Augustijn hebben eerder de PCH taxatiedagen verzorgd, tot volle tevredenheid van de deelnemers. Middels een taxatierapport voorkomt u mogelijke discussies met verzekerings­maat­schappijen bij eventuele schade of diefstal. Onze taxateurs hanteren een grondige werkwijze, met als bekroning een fraai en goed gedocumenteerd taxatierapport. Het taxatierapport laat geen ruimte meer voor discussies: de auto en de vervangingswaarde zijn zoals vastgelegd in het rapport en de verzekeraar zal dit zonder meer accepteren. Het rapport blijft 2 jaar geldig.

HET EVENEMENT IS VOLGEBOEKT. INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK

Klik hier voor de volledige convocatie