Skip to main content

Traditiegetrouw werd het PCH verenigingsjaar 2015 geopend met de nieuwjaarsreceptie. Het rustieke decor werd gevormd door Herberg-Restaurant ‘de Lingehoeve’ in Oosterwijk. Met een opkomst van 75 personen was de receptie goed bezocht.

Uiteraard was er een terugblik op het succesvolle jaar 2014 met een record aantal evenementen waaraan de deelname goed tot zeer goed was. Er waren in totaal maar liefst 340 inschrijvingen voor de verschillende evenementen.

Een belangrijk onderdeel van de receptie is elk jaar de prijsuitreiking aan de winnaars in de toer- en sportklassen. Winnaars van de toerbeker 2014 waren Ronald en Kyra Dekker die daarvoor de clubtrofee en de Ton van Heuzen wisseltrofee ontvingen uit handen van Judy van Heuzen-Dijksma. De eerste prijzen in de categorie Sport gingen naar Ralph van Soomeren in Groep 1, Paul Tak in Groep 2 en naar Lieve Schouterden bij de dames. Alle winnaars ontvingen een fraaie glazen trofee, beschikbaar gesteld door Porsche AG.

Na een presentatie van het voorlopige programma voor 2015 volgde een presentatie van het jaarboek 2014. De redactie, onder leiding van Diana van Wieringen, was er wederom in geslaagd om het jaarboek voor de nieuwjaarsreceptie klaar te hebben. De vierde editie van het PCH jaarboek was weer dikker dan de vorige uitgaven met 144 pagina’s inhoud. De aanwezigen ontvingen ter plekke hun exemplaar van het boek waarin meteen druk gebladerd werd.

Een uitgebreid high tea buffet besloot het gezellige samenzijn langs de rivier de Linge.

klik hier voor het fotoverslag