Skip to main content

Locatie dit maal het Louwman Museum in den Haag. Een must-see voor elke autobezitter. Een kleine 100 PCH leden waren richting den Haag gereisd om deel te nemen en kregen. Onze voorzitter opende de bijeenkomst en bedankte Ellen Groen voor de doorlopende Powerpoint presentatie die gestart was, met alle highlights van het afgelopen clubjaar op foto’s vastgelegd. Het bleek wat lastig om de deelnemers uit de concentratie te krijgen  en met de vijf beschikbare gidsen het museum in te krijgen. Maar uiteindelijk waren er vijf groepen geformeerd en gingen we op pad.

 Letterlijk op pad, want wat een enorme hoeveelheid unieke automobielen kent dit museum. Geweldig! Een tijdsbeeld van de eerste koets, gemotoriseerde ‘mobiel’ tot de meest geavanceerde motoren. Het enthousiasme van de gidsen  was overweldigend en bij elke auto was weer een anekdote en een stuk (auto)geschiedenis te delen.

Afsluiten deden we deze zondag met een heerlijk buffet en drankje. Bij het starten van de Porsches richting huis waren de eerste hagelbuien en sneeuwvlokken een feit. Op naar de jaarwisseling en 2016.

klik hier voor het fotoverslag