Skip to main content

De nieuwjaarsreceptie van de PCH vond voor de tweede maal plaats in het fraaie koetshuis van kasteel Staverden, gelegen in de omgeving van Ermelo. Kort voor het evenement kreeg de organisatie helaas te horen dat alle Porsches - in tegenstelling tot vorig jaar - niet bij het koetshuis geparkeerd konden worden. De opkomst was met 45 auto’s nog hoger dan vorig jaar waarmee de maximum capaciteit van het koetshuis bereikt was.

Een aantal belangstellende aspiranten kwam naar dit evenement voor een eerste kennismaking met de PCH en dat resulteerde aan het eind van de dag in een aantal nieuwe leden. Na een terugblik op een zeer geslaagd verenigingsjaar 2011, waarin zich een gestage groei van het ledenbestand liet zien, werd de agenda voor 2012 gepresenteerd.

De buitenlandreis voert dit jaar naar Oostenrijk en zal plaatsvinden in de eerste helft van september, data hiervan volgen zo spoedig mogelijk. Alle overige evenementen staan reeds vermeld in de agenda op de PCH website.

Traditioneel werden er speldjes uitgedeeld aan de leden die promoveerden van aspirant- naar volwaardig PCH-lid. Deze eer viel te beurt aan Hans Bakker, Jan-Willem van den Broek, Peter Ganseman, Owain Kiszer, Hans Koet, Martien Martens, René Pelgrum, Guido Scholtes, Gerrit Sloothaak en Jan-Roelof Stienstra. Allen van harte welkom bij onze club!

Vervolgens werden de PCH jaarbekers uitgereikt:

1e Prijs Sport Groep 1: Arjan Oudkerk

1e Prijs Sport Groep 2: Vincent de Neef

Toerbeker: Berry Arendsen en Karin van Halteren

Ton van Heuzen wisseltrofee: Berry Arendesen en Karin van Halteren, voor de 3e maal hetgeen betekent dat zij de trofee mogen houden.

Voor alle prijswinnaars werden de bijzonder fraaie glazen trofeeën beschikbaar gesteld door Porsche AG Club Support.

Sandra Nengerman presenteerde het filmverslag van de AbFab55 Schotlandreis en reikte een DVD uit aan de aanwezige deelnemers van dit in 2011 gehouden meerdaags evenement. Als afsluiting van de presentatie volgde de uitreiking van het PCH jaarboek dat tot grote verrassing van de aanwezigen net voor de nieuwjaarsreceptie was opgehaald bij de drukker. De PCH-redactie kreeg veel complimenten voor het bijzonder fraai uitgevoerde boekwerk.

Na deze plechtigheden kon eindelijk het uitgebreide high tea buffet worden geopend. De deelnemers beleefden een zeer geslaagde middag en zo vormde dit evenement een mooie start van het jaar 2012.