Skip to main content
75 Years of Porsche
Officially approved Porsche Club 12

Het is inmiddels een traditie geworden dat een groep motorrijdende Porsche liefhebbers met elkaar op stap gaat. Dit jaar wordt er gestart net over de Nederlandse grens in de Belgische kuststreek en de tocht zal zich via berg en bos, maar wellicht ook via de kust voltrekken. Het evenement vindt plaats van 31 mei tot 4 juni a.s. en er zal dit maal met bagage op de motor gereden worden, omdat er van hotel gewisseld wordt.

Traditie is dat er op donderdag verzameld wordt. Op vrijdag zaterdag en zondag wordt een prachtige rit gereden wordt en iedereen keert op maandag weer huiswaarts. Dit jaar gaan de motorrijders voor de 7e maal op Motortoer, de kern van de groep is nog immer ongewijzigd en als aanvoerder is Armand van Leeuwen er weer bij met zijn blauwe 911 Gemballa. Een kleurrijke groep van enthousiastelingen die het tijdens zo’n weekend nogal eens over de Porschepassie heeft.

Als er interesse is bij de leden van de PCH om dit jaar eens een Motortoer mee te rijden, dan kan men zich melden bij het secretariaat.