Skip to main content
75 Years of Porsche
Officially approved Porsche Club 12

15 maart 2011

Enquête van Pon Porsche Import met gratis kwartaalabonnement op Porsche blad naar keuze

Pon Porsche Import (PPI) wil graag een beter beeld krijgen van de mensen die lid zijn van een Porsche club. Het onderzoek is gebaseerd op een onderzoek wat door Porsche AG eerder is uitgevoerd in Duitsland, Italië, Frankrijk, Spanje/Portugal en Amerika. Dit onderzoek heeft er toe geleid dat Porsche AG inzichtelijk heeft wat Porsche Clubs voor het merk betekenen. De PCH ondersteunt dit graag omdat een beter inzicht in de Porsche Clubs de al uitstekende samenwerking met PPI en Porsche AG alleen maar verder kan verbeteren. Wij bevelen de enquête dan ook van harte bij u aan!

Het onderzoek wordt uitgevoerd door Mariska Boon, als afstudeerproject aan de Hogeschool Utrecht. Mariska stelt zich graag aan u voor:

Leusden, 15 maart 2011

Beste clublid,

Allereerst zal ik mijzelf voorstellen. Mijn naam is Mariska Boon en ik ben student aan de Hogeschool Utrecht. Hier volg ik de opleiding communicatiemanagement. Ik zit inmiddels in mijn afstudeerjaar en ik mag mijn afstudeerstage lopen bij Porsche. Een mooier merk om stage te lopen is er niet! Mijn afstudeer onderwerp gedurende mijn stage zal zijn de Porsche clubs.

Voor mijn onderzoek wil ik graag een beter beeld krijgen van de mensen die lid zijn van een Porsche club en wat het gevoel is met het merk Porsche maar ook met het bedrijf Porsche. Hieronder vallen o.a. Porsche AG, Porsche Import en de officiële dealerorganisatie.

Om op deze en andere vragen antwoord te krijgen heb ik een enquête opgesteld. Via deze weg wil ik u vragen om deel te nemen aan mijn onderzoek. Door onderstaande link te kopiëren naar een nieuwe internet pagina komt u uit bij de enquête. Deelname is mogelijk tot en met 3 april 2011.

klik hier voor de link naar het enquêteformulier

Aan iedereen die heeft deelgenomen aan het onderzoek bieden wij een gratis kwartaalabonnement naar keuze aan op RS Magazine, Total 911 of Porsche Scene Live. Op de laatste pagina kunt u aangeven in welk blad u geïnteresseerd bent en uw contactgegevens achterlaten.

Bij voorbaat hartelijk dank,
Mariska Boon
Student Hogeschool Utrecht
Stagiaire Pon Porsche Import afdeling PR