Skip to main content

De derde editie van de PCH Taxatiedag vond plaats in het Porsche Classic Center Gelderland. Er was veel belangstelling voor deze dag, die al snel overboekt raakte. Daarom moesten we helaas een aantal leden teleurstellen. Behalve de deelnemers aan de taxaties, waren er ook een aantal bezoekers, zodat in totaal zo’n 40 PCH leden dit evenement bezochten. De taxatiedag was een mooie gelegenheid voor een aantal PCH leden om elkaar weer eens te ontmoeten en bij te praten.

Onze vaste taxateurs Dennis Rietveld en Jan Augustein verzorgenden de taxaties. Een aantal medewerkers van het Classic Center waren aanwezig voor het geven van tips en adviezen en een uitleg bij de lopende restauratie projecten die in de grote werkplaats te zien waren. Er was met name veel belangstelling voor een 964 Turbo die vrijwel volledig in nieuwstaat moet worden gebracht.

Speciaal voor de PCH leden werden een aantal rondleidingen gegeven op de eerste verdieping van het Classic Center waar de eigen autocollectie is ondergebracht. Eén van de grootste collecties in Europa met veel unieke exemplaren. De bezoekers die hier voor het eerst kwamen stonden met ongeloof naar de enorme en unieke collectie te kijken. Normaal is dit gedeelte van het Classic Center niet toegankelijk, maar voor de PCH werd een uitzondering gemaakt.

Er werd een uitstekende lunch geserveerd in de showroom, waar ook veel moois te zien was, waaronder de recent aangeschafte Porsche 550 Spyder. Ook de showroom van het naastgelegen Porsche Center met een grote voorraad nieuwe en youngtimer Porsches werd door veel deelnemers bezocht. Dankzij de gastvrijheid en de inspanningen van Porsche Classic Center Gelderland werd deze dag een echt evenement waar de aanwezige PCH leden veel plezier aan hebben beleefd.

Fotoverslag