Skip to main content

PERSBERICHT

Oude Porsches bestaan niet. Nieuwe eigenaren wel.

Op zaterdag 30 en zondag 31 oktober bent u ook dit jaar weer van harte welkom bij de 3e editie van het Porsche Approved Occasion Weekend. Tijdens dit evenement worden meer dan 150 Porsches uit de Porsche Approved Occasion-collectie aan u gepresenteerd op een centrale locatie: het Home Boxx Exhibition Center in Nieuwegein. Het evenement is beide dagen tussen 10.00-17.00 uur te bezoeken.

Home Boxx Exhibition Center
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein

De Porsche Approved Occasion-collectie is het exclusieve occasionlabel van de officiële Porsche-organisatie, met modellen in elke prijsklasse. Het Approved-label garandeert daarmee niet alleen volop keuze, maar ook altijd de beste kwaliteit. U weet namelijk van wie u uw Porsche koopt. Maar beter nog: wat u koopt. Iedere Porsche is namelijk gekeurd op maar liefst 111 criteria. Zo bent u altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit, de beste garantie en natuurlijk optimaal rijplezier. Kortom: een Porsche die eigenlijk geen occasion mag heten.

Als u tijdens dit weekend de trotse eigenaar wordt van een Porsche uit de Approved-selectie, dan krijgt u in plaats van 12 maanden maar liefst 24 maanden lang Porsche Approved fabrieksgarantie. Daarmee heeft u een perfecte Porsche met een volledige technische garantie.