Skip to main content

1) Mistä saan käyttäjätunnukset PCF:n verkkopalveluun?

Jos olet jo PCF:n jäsen, eikä sinulla vielä ole käyttäjätunnusta ja salasanaa palvelun käyttöön, toimi seuraavasti: Lähetä yhteystietosi sekä autosi malli ja vuosi osoitteeseen jasenvastaava at porsche-club.fi. Tarkistamme tiedot ja saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksesi ja järjestelmän luoman salasanan muutaman päivän kuluessa.

2) Miten ilmoitan perhejäsenen mukaan tapahtumaan?

Perhejäsenet voidaan ilmoittaa PCF:n tapahtumiin samalla tavalla kuin varsinaiset jäsenet. Muuta ilmoittautumislomakkeeseen perhejäsenen nimi ja kirjoita tapahtuman kommenttikenttään "perhejäsen".

Voit myös rekisteröidä perhejäsenelle oman tunnuksen palveluun tekemällä uusi jäsenhakemus. Merkitse "kommentti"-kohtaan varsinaisen jäsenen jäsennumero, sekä sana "perhejäsen". Kun perhejäsenyys on hyväksytty, pääsee perhejäsen ilmoittautumaan tapahtumiin omilla tunnuksilla samaan tapaan kuin varsinaisetkin jäsenet.

3) Voinko tehdä ilmoittautumisen tapahtumaan toisen jäsenen puolesta?

Kyllä. Muuta ilmoittautumislomakkeeseen toisen jäsenen nimi ja yhteystiedot. Kirjoita myös tapahtuman kommenttikenttään toisen jäsenen jäsennumero.

4) Olen liittynyt jäseneksi, mutta en ole saanut käyttäjätunnusta?

Käyttäjätunnus ja salasana toimitetaan uusille jäsenille vasta kun jäsenvastaava on tarkistanut jäsenmaksun saapumisen klubin tilille. Tämä saattaa kestää muutaman viikonkin, koska jäsenyyksiä ei ehditä tarkistaa päivittäin ja pankkitoiminnassa on aina muutaman päivän viive.

5) Olen hukannut PCF-tunnukseni ja/tai salasanani. Mistä saan uudet?

Valitse kirjautumistunnusten alta "Salasana unohtunut" toiminto ja anna pyydettäessä sähköpostiosoitteesi. Mikäli rekisteristä löytyy sama sähköpostiosoite, lähettää järjestelmä rekisteröinnin yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen tunnuksen ja uuden salasanan.

6) Miten muutan salasanani?

Voit päivittää yhteys- ja ajoneuvotietosi sekä salasanasi nyt suoraan rekisteriin. Valitse "Käyttäjätiedot" lomakkeella MUUTA>, päivitä tietojasi ja valitse sitten TALLENNA>.

7) Yritin lisätä tietoni tai liittyä PCF:ään "Jäsenhakemus" osasta, mutta järjestelmässä on jo samanniminen henkilö?

Järjestelmä ei hyväksy useita samannimisiä henkilöitä. Todennäköisesti olet jo rekisteröitynyt palveluun, mutta mahdollisesti unohtanut käyttäjätunnuksen tai salasanan. Lähetä nettivastaavalle sähköpostia asian korjaamiseksi.

8) Miksi 9XXfin.com-tunnukseni ei toimi PCF:n verkkopalvelussa?

9xxfin.com on PCF:stä riippumaton keskustelupalsta. 9XXfin.com tunnukset EIVÄT SIIS TOIMI PCF:n verkkopalvelussa ja samoin päinvastoin.