Skip to main content

Miten liityn Porsche Club Finlandiin?

Porsche Clubi Finland:iin voi liittyä henkilö, joka hallinnoi tai omistaa Porsche-merkkisen ajoneuvon.

Liittyminen onnistuu täyttämällä ensiksi ao. linkistä jäsenanomuksen, ja suorittamalla tämän jälkeen yhdistyksemme tilille liittymismaksun SEKÄ vuosittaisen jäsenmaksun.

1. Täytä jäsenhakemus

2. Suorita 25€ + 50€ yhdistyksemme tilille:

Nordea 122030-209169
IBAN: FI56 1220 3000 2091 69
SWIFT/BIC: NDEAFIHH

* Liittymismaksu 25€
* Vuosittainen jäsenmaksu 50€

Saat tunnukset palvelun käyttöön muutaman päivän kuluttua siitä, kun jäsenyytesi on varmistettu. Jos tunnuksia ei ala kuulua, älä täytä uutta anomusta, vaan lähetä kysely osoitteeseen jasenvastaava at porsche-club.fi.

 

Jo Jäsen, muttei tunnuksia PCF:n verkkopalveluun?

Jos olet jo PCF:n jäsen, mutta sinulla ei ole syystä taikka toisesta käyttäjätunnusta ja salasanaa verkkopalveluiden käyttöön, toimi seuraavasti: Lähetä yhteystietosi sekä autosi malli ja vuosi osoitteeseen jasenvastaava at porsche-club.fi. Tarkistamme tiedot ja saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksesi ja järjestelmän luoman salasanan muutaman päivän kuluessa.

Koska hoidamme suuren osan yhdistyksemme tiedottamisesta verkkosivujemme kautta, on suotavaa, että jäsenillä olisi tunnukset myös verkkopalveluumme. Jos jäsentietojen täyttämisessä tai päivittämisessa on ongelmia, niin ota sähköpostilla/puhelimitse yhteys allekirjoittaneeseen.

 

Perhejäsenyys

Jos perheessänne on Porsche merkkinen ajoneuvo, ja yksi perheenne jäsen on jo yhdistyksen jäsenenä, voit liittyä yhdistykseemme myös perhejäsenenä. Perhejäsenyys ei maksa mitään, joten se kannattaa. Katso lisätietoja perhejäsenyydestä täältä.

 

LUE MYÖS USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

PCF jäsenvastaava
jasenvastaava at porsche-club.fi