Skip to main content

SUOMEN vanhin automerkkikerho Porsche Club Finland täytti 50 vuotta 2021, ja tätä juhlistettin upealla juhlajulkaisulla joka on julkaistu juhlavuotena. Kirja avaa aktiivisen, monipuolisesti jäsenilleen palveluita ja harrastusmahdollisuuksia tarjoavan kerhon toimintaa vuoden 1971 pienen ystäväporukan muodostaman yhdistyksen alkuajoista aina tämän päivän vilkkaaseen klubitoimintaan.

Kirja dokumentoi maahantuonnin historian vuodesta 1951 ja valottaa Porschen menestystarinaa suomalaisessa autoilukulttuurissa sekä avaa sitä millaisessa maailmassa perinteinen urheiluautomerkki joutuu toimimaan uuden vuosikymmenen avautuessa. Sekä Porsche Club Finlandin että Porsche Classic Club Finlandin ja Porsche Racing Club Finlandin toiminnassa aktiivisesti olleet ihmiset pääsevät valokeilaan. Harrastuksen ydintä ei myöskään unohdeta: kirjassa esitellään runsain kuvin ja sanoin merkittäviä suomalaisia Porscheyksilöitä.

360-sivuinen kirja on arvokas lisä kenen tahansa autoentusiastin, mutta erityisesti Porscheista, merkin Suomi-historiasta ja klubin toiminnasta kiinnostuneen kirjahyllyyn niin meillä kuin maailmallakin. Kokonaan englanninkielisen teoksen on toimittanut auto- ja liikennetoimittaja Arttu Toivonen, joka ammatillisen mielenkiinnon ohella on Porscheharrastajana tuttu kasvo myös klubin tapahtumissa jo vuosien ajan.

KIRJAN VOI OSTAA VERKOKAUPASTA, LINKKI OIKEALLA.

Kirjan painos on rajoitettu 1971:een numeroituun kappaleeseen.
Kappalehinta klubilaisille on 35 euroa klubitapahtumissa tai klubituotekaupassa.

Juha Saarentaus, kirjaprojektin vetäjä
s-posti: pcf50.book@porsche-club.fi
puhelin: 0400 413 025