Skip to main content
 Friday, 12 May 2023 - Sunday, 14 May 2023
 Champagne-Ardenne

Version FR

Wij vieren dit jaar onze 70ste verjaardag, alsmede  de 75tigste van het merk Porsche. Met deze feestelijkheden in het achterhoofd, hebben wij, voor jullie, een bijzondere reis voorbereid ; met de nadruk op exclusiviteit, passie, ontspanning maar ook en vooral met plezier om met onze mooie auto's te rijden op de landelijke wegen van de regio Champagne-Ardenne.

Wij vertrekken op vrijdagnamiddag, met roadbook, vanuit Bouillon, voor ongeveer 170 km prachtige wegen, richting de  Champagne-Ardenne om rond 17.00 uur ons luxueus hotel te bereiken.

Diezelfde avond zijn we de exclusieve gasten van het « Maison de Champagne Laurent Perrier » waar een uniek bezoek aan de kelders en een maaltijd aldaar gepland staan. Champagne zal geëerd worden, in zijn conceptie, in zijn volwassenheid maar ook door zijn proeverij. De maaltijd, geserveerd in deze uitzonderlijke kelder, wordt alleen bij hoge uitzondering verleend. Het is ons gelukt jullie daar te mogen ontvangen!

De verplaatsing tussen het hotel en Laurent Perrier wordt verzorgd door een speciaal privé gereserveerde bus ; onze auto's blijven dus op « stal », geen terugreis  en jullie kunnen genieten van verschillende soorten champagne en wijnen die ons aangeboden worden.

Op zaterdag rond 10.00 uur brengt een rit van ongeveer 100 km, door de wijngaarden en de Champagne-bergen, ons naar het Château de Condé-en-Brie voor een privébezoek gevolgd door een driegangenlunch. Om nog maar te zwijgen over een demonstratie champagne sabreren, om hopelijk zo de juiste technieken onder de knie te krijgen.

In de namiddag op de baan voor een rit van ongeveer 80 km door het typische landschap, rijden wij naar het Champagnehuis van « Castellane » voor een bezoek en rond 17.30 uur terug naar ons hotel via de zeer beroemde Avenue Champagne in Epernay.

In het Hotel « Loisium Champagne » kunnen degenen die dat wensen, gebruik maken van de spa, de sauna en het verwarmde buitenzwembad, genietend van het prachtige licht en  adembenemend uitzicht op de wijngaarden. Dan is het tijd voor een champagne-aperitief, en een 3-gangenmaaltijd met regionale specialiteiten.

Op zondag met een rit van honderd kilometer, onder meer door de Montagne de Reims, bereiken wij, einde van de voormiddag de Château De Montaubois met degustatie en afscheidsdrink. Indien gewest kunnen jullie van de gelegenheid gebruik maken om ter plaatse te lunchen .

Door deze halte te kiezen, in de buurt van Charleville-Mézières, komen jullie snel op de snelwegen voor de terugkeer naar  België.

Het 4**** hotel LOISIUM en Champagne is gelegen in Mutigny, een uitzonderlijke geografische locatie, omzoomd door bossen en wijngaarden zover het oog reikt (https://www.loisium.com/fr/champagne/ ).

Het hotel beschikt over een spa met verwarmd buitenzwembad, een brasserie en een champagnebar ; de volledige infrastruktuur staat ter onze beschikking gedurende ons verblijf aldaar.

Het roadbook zijn zorgvuldig  opgesteld en vooraf ter plaatse gecontroleerd. Wij stellen een  Tripy-box ter beschikking (eenvoudig te gebruiken elektronisch roadbook) die je stap voor stap begeleidt tijdens de roadbooks en de passagier de kans geeft om mee van de landschappen te genieten.

Alle voorgestelde maaltijden zijn 3-gangen menus en  vaak inclusief drankjes en champagne. Wij hebben nog enkele verassingen voor tijdens de reis.

Door de exclusieve uitgezochte  locaties, het kwaliteitsniveau van deze reis en onze 70ste verjaardag heeft de club besloten om financieel tussen te komen in het budget en heeft ze ook de steun ingeroepen van Laurent Perrier, die we trouwens hartelijk bedanken.

Deze prachtige "jubileumreis" naar de Champagne-Ardenne streek wordt aangeboden voor de prijs van 1.992,00 euro inclusief btw per auto/ 2 personen (1.492,00 € for single).

Uw inschrijving, vanaf nu beschikbaar op onze site, is geldig na ontvangst van een voorschot van 500,00€ op onze rekening BE84 4337 0190 5159 met vermelding van Naam + voorschot Reis Champagne en dit  vóór 17 februari 2023. Betaling via PayPall is ook mogelijk