Skip to main content
 Tuesday, 12 September 2023
 Safety Driving Center de Nivelles

Porsche Experience – Warm-Up - For Porsche Club of Belgium Members only !

We zijn zeer verheugd dat we de leden van de Porsche Club of Belgium een exclusieve sessie rijvaardigheid kunnen aanbieden aan het stuur van de nieuwe Porsche.

Tijdens deze sessies kunt u gedurende 6 uur uw rijvaardigheid perfectioneren met de nieuwste modellen uit ons gamma ter beschikking op de piste van Nijvel.

De Warm-Up Porsche Experience vindt plaats op 12 september 2023 op een exclusief privécircuit dat voldoet aan de strenge veiligheidsnormen van Porsche. Onder leiding van ervaren officiële Porsche-instructeurs leert u, oefening na oefening, uw grenzen te verleggen. Dit alles in een leergierige maar ontspannen sfeer, zodat het speelse karakter van sportief rijden behouden blijft. Na de nodige voorbereiding (uw ideale rijpositie vinden, uw stuur correct plaatsen, uw zicht verzekeren, enz.), komt u in de kern van de zaak terecht via verschillende sessies die op verschillende delen van het testparcours worden toegepast.

De nadruk zal liggen op remmen, slalom- en obstakelvermijdingssituaties, overstuur en onderstuur die u zult leren beheersen, evenals de invloed van gewichtsverplaatsing op het gedrag van de auto. Onze instructeurs zullen uw vorderingen stap voor stap volgen, tijdens elke oefening, want in het veld zal de simulatie van rijsituaties die u in het dagelijks leven kunt tegenkomen bijzonder nuttig zijn.

Algemene informatie : 

Deze cursus wordt gegeven in het Safety Driving Center in Nijvel.

2 personen per auto.

Zeer recente Porsches zijn beschikbaar.

Prijs: 1.100,00 € BTW inbegrepen per persoon

Geen begeleiders mogelijk.

Programma :

08.00 - 08.30 Welkom, registratie en uitreiking van documenten aan de deelnemers
08.30 - 09.30 Briefing                       

09.30 - 12.30 Praktische sessies op de piste
12.30 - 13.30 Lunch

13.30 - 17.30 Praktische sessies op de piste
17.30 - 18.00 Debriefing en uitreiking van de certificaten

(onder voorbehoud van wijzigingen)

Als u geïnteresseerd bent, aangezien er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, stuur dan uw verzoek tot deelname per e-mail naar info@porsche-club-belgium.be.