Skip to main content
 Saturday, 11 November 2023
 Aerodrome van Namen

THE 9-11 RALLY KOMT TERUG !

Beste Porsche Vrienden,

Op zaterdag 11 november 2023 maakt THE 9-11 RALLY zijn grote comeback!

Ter gelegenheid van het 60-jarige jubeleum van de Porsche 911, nodigt De Porsche Club Belgium alle enthousiastelingen van dit iconische model uit om deel te nemen aan een toeristische rally in de regio Namen.  

Deze rally zal nog uitzonderlijker zijn omdat het jaar 2023 drie niet te missen jubilea markeert: 75 jaar Porsche, 70 jaar Porsche Club van België en natuurlijk 60 jaar 911!

De 9-11 Rally, bedacht door Top Road en gelanceerd in 2015, is een evenement dat volledig gewijd is aan de meest legendarische Porsche: de iconische 911, een perfecte combinatie van watergekoelde en luchtgekoelde Porsche 911's.

Traditiegetrouw staat deze toeristische rally alleen open voor 911-eigenaars, ongeacht of ze lid zijn van de Porsche Club van België of niet.  

Er wordt echter een uitzondering gemaakt voor leden van de Porsche Club van België (in de volgorde van betaling), die niet alleen kunnen deelnemen met het Porsche-model van hun keuze in hun bezit, maar ook tegen een voordelige prijs.

De routes vertrekken vanuit het Aérodrome van Namen, een buitengewone locatie waar je ook welkom bent voor een lunch en een cocktail aan het einde van de dag.

Voor een vlotte organisatie van de rally werkt de Porsche Club of Belgium samen met Folks, een toonaangevend evenementenbureau dat enthousiast is en een grote passie voor de autoindustrie deelt. De club kan ook rekenen op de steun en aanwezigheid van Porsche België.

Kunnen we op u rekenen ?

 

Helaas zijn alle beschikbare plaatsen ingenomen, maar er is een wachtlijst beschikbaar!

Ik wens mij in te schrijven op de wachtlijst

 

Prijs leden : € 356 BTW incl. /1 auto/2 personen

Prijs niet-leden : € 399€  BTW incl. /1 auto/2 personen

 

We kijken ernaar uit om u daar te zien.

Hoogachtend.

 

Thierry Van Dalen

President

Porsche Club of Belgium

 

Zaterdag 11 November 2023 van 9:00 tot 18:00

ICalendar Event