Skip to main content
 Saturday, 23 September 2023
 From RS Motors Porsche Centre West-Vlaanderen to Waterloo

Neem deel aan de "Autumn Rallye" op zaterdag 23 september 2023.

Beste Porschist,

Na het succes van onze verschillende activiteiten dit jaar, in het bijzonder de Spring Rallye en de Champagne Tour, staat de Autumn Rallye voor de deur.

Op zaterdag 23 september 2023 ontmoeten we jullie bij RS Motors Porsche Centrum West-Vlaanderen in Ingelmunster voor het ontbijt, voordat we om 10 uur vertrekken voor de Autumn Rallye.

We vertrekken bij RS Motors en rijden een paar honderd kilometer over kleine, typische regionale wegen. We vermijden de hoofdwegen en rijden door Harelbeke, steken de Leie over, rijden langs het Provinciaal Domein de Gavers en volgen het kanaal Bossuit-Kortrijk. We passeren Mont-de-l'Enclus en nemen de wegen van het Pays des Collines via Ellezelles, Frasnes-Lez-Buissenal, Oeudeghien en Moulbais en we rijden langs het Château de Beloeil  en lunchen in het restaurant "Le Bouquet Provençal".

In de namiddag rijden we door Chièvres, Brugelette, Fouleng, Henripont, Ronquières en Ittre voordat we de Leeuw van Waterloo bereiken, waar we je de kans bieden om het Museum, het Panorama en de Heuvel van de Leeuw in Waterloo te bezoeken voordat we rond 17u samen genieten van een afscheidsdrankje in het "Bivouac de l'Empereur".

Doe je mee? De inschrijving is nu open.
Maar om de kwaliteit van het evenement te garanderen, zijn de plaatsen beperkt !

Prijzen: Leden van de Porsche Club of Belgium

2 personen / 1 auto: € 299,00

1 persoon / 1 auto: € 199,00

Prijzen: Niet-leden van de Porsche Club of Belgium

2 personen / 1 auto: € 350,00

1 persoon / 1 auto: € 250,00

 

Ik kijk ernaar uit om je daar te zien.
Het allerbeste.


Thierry Van Dalen
Voorzitter
Porsche Club of Belgium