Skip to main content
 Saturday, 25 February 2023
 Louvain-la-Neuve

2023 is een mijlpaal voor de club... Het is het jaar van onze 70e verjaardag.

Version française
 
Twee Duitse clubs zijn ons voorafgegaan, maar dus, als 3de oudste Porsche-Club ter wereld, werden wij officieel erkend door Stuttgart. Met trots dragen wij deze erkenning sinds 1953.
 
7 decennia passie gedeeld met eigenaren van 356, gevolgd door nog 8 generaties 911 en nu het hele huidige Porsche-gamma , betekend ook, in 7 decennia,  meer dan 500 georganiseerde activiteiten. Vandaag is kwaliteit aanbieden nog meer dan ooit ons motto.
 
Welke betere omgeving konden wij uitkiezen ?  
Midden het Porsche-assortiment, een uitzonderlijk seizoen 2023  aankondigen?  
In de showroom van Porsche Centre Louvain-la-Neuve, rue André Dumont 16 1435 Mont-Saint-Guibert, midden onze favoriete auto's ontvangen wij jullie voor dit Weerziensdiner 2023.
 
Het wordt de gelegenheid voor iedereen om vrienden en genodigde te ontmoeten en het programma voor 2023 te ontdekken, een reeks uitgezochte bijzondere activiteiten.

Het voorgestelde menu zet reeds de toon voor het komend seizoen.  Oordeel zelf:
 

Champagne aperitief
Assortiment van Koude en Warme Zakouskis
--- 
Warme Kreeftensalade met Champagne
En voor degenen die allergisch zijn voor zeevruchten: Selderij en Truffel Ravioli (specificeren)
 ---
Filet Pur Rossini en Krokante Groenten
---
Zachte Chocoladetaart opgefrist met Speculoos en Suiker Tuile
---
Koffie, (Kruiden)thee en Zoetigheden

 

Afspraak dus om 19.00 uur op zaterdag 25 februari in het Porsche Centre Louvain-la-Neuve, met bewaakte parkeerplaats ter beschikking.

Wij laten u dan ook kennismaken met onze nieuwe kledinglijn. Alle heren- en damesmaten zullen beschikbaar zijn , en dus  besteld kunnen worden

Bij deze verwelkomen wij ook de aanwezige nieuwe 2022- en 2023-leden met een 100% Porsche-welkomstgeschenk.

De plaatsen voor deze uitzonderlijke avond zijn beperkt en de prijs, met dank aan een belangrijke tussenkomst van onze gastheer en uw club, hebben wij kunnen vastleggen op € 110,00 BTWin  per persoon. 
Formulier in te vullen en bedrag zo spoedig mogelijk te storten op de bankrekening van de Porsche Club van België ; BE84 4337 0190 5159 met vermelding diner 2023 + Naam. Goed om weten : Wij passen het principe van "FPFO First Pay First Out" toe,  dus snel inschrijven, is de boodschap.