Skip to main content

Zondag, 18. Oktober 2015

Classic Park Boxtel

Cars & Coffee tijdens PUUR Park Porsche op zondag 18 oktober as.

Graag nodigen wij u uit voor de 2e Cars&Coffee meeting van dit jaar op zondag 18 oktober as. Dit keer tijdens het PUUR Park Porsche event dat bij Classic Park in Boxtel wordt georganiseerd. De organisatie van dit event (PUUR Porsche magazine) heeft voor ons (maximaal) 28 parkeerplekken gereserveerd voor de kantoorzijde van het complex, daar waar onze clubvlag ook zal wapperen. Deze parkeerplekken zijn alleen voor (onze) klassieke Porsches gereserveerd! Geadviseerd wordt om tussen 9:30 en uiterlijk 10:30 uur te komen, aangezien daarna de nog lege plekken voor anderen beschikbaar worden gesteld. Mochten er meer dan 28 Porsches van onze club komen dan worden die naar een andere parkeerplek verwezen. Bij binnenkomst ontvangt u 2 consumptiebonnen per auto.

Kijk voor meer informatie op http://puurparkporsche.classicparkfestivals.nl/?utm_campaign=website&utm_source=sendgrid.com&utm_medium=email

Voor de organisatie is het van belang om vooraf te weten hoeveel Porsches en leden van onze club komen. Vandaar dat u zich voor deze Cars&Coffee wel even moet aanmelden. Aanmelding vóór 11 oktober a.s. via e-mail ec@klassieke911912.nl met opgave van het aantal personen. Deelname is geheel gratis! We zien uw aanmelding met belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,
De evenementen commissie