Skip to main content

Zaterdag, 30. Maart 2019 - Zaterdag, 30. Maart 2019

Peter Broerse Classics Mijdrecht

Inspectie t.b.v. Mille Miglia Tribute en Goodwood Revival

Dit jaar staan twee flinke buitenlandse ritten op stapel: de Mille Miglia Tribute in Italië en de Goodwood Revival in 't Verenigd Koninkrijk. Om veilig en zorgeloos zo’n grote rit te maken dient uw auto in goede conditie te zijn. Dit is primair uw eigen verantwoordelijkheid, maar als club willen wij u de mogelijkheid bieden om een technische inspectie aan uw auto te laten uitvoeren door onze technische commissie.

Hierbij zullen we om de beurt auto’s van clubleden op de brug zetten en inspecteren op onderhouds- en veiligheidsaspecten. Voor de eigenaar is het heel interessant om de eigen auto eens in detail te bekijken. Uiteraard krijgt u hierbij uitleg van de componenten en het functioneren hiervan. Geruststellend als u langere reizen gaat maken maar ook heel handig om bijvoorbeeld een plan van aanpak te maken om uw Porsche stapsgewijs in betere conditie te brengen. Hiermee spreidt je kosten, blijft het overzichtelijk en biedt de mogelijkheid om het zomerseizoen altijd te kunnen rijden.

We hebben als doel voldoende (ca. 3 kwartier) tijd te nemen voor de inspectie, zodat het inhoudelijk van betekenis is. In dit tijdbestek kunnen er geen reparaties worden uitgevoerd. Wij denken daarom maximaal 8 tot 10 auto’s te kunnen doen. Hierbij nodigen wij u uit voor inschrijving. Deelname vindt plaats op volgorde van aanmelding en zal spoedig door ons aan u teruggekoppeld worden. Er zijn namelijk een groot aantal deelnemers voor deze prachtige reis, dus wij moeten bezien wat er op ons afkomt.

Organisatie
Ook dit jaar stelt Peter hiervoor zijn werkplaats in Mijdrecht beschikbaar. Er wordt drinken en een gezellige lunch aangeboden. Kosten deelname € 15,- per persoon. Aanvang 10:00 uur en einde omstreeks 14:30 uur. Wij gaan ons uiterste best doen om er een leuke dag van te maken en u weer een stuk wijzer huiswaarts te laten keren!

Inschrijving
Stuur vòòr 24 maart een email naar peterbroerse@hetnet.nl o.v.v. uw naam, adres, kenteken en lidnummer. Na deze datum ontvangt u hierover bericht van dit evenement. Graag de betaling bij opgave direct voldoen op NL76INGB0000329131 t.n.v. Klassieke Porsche 911 en 912 Club
te Almere onder vermelding van uw nummer en "Technische inspectie".

Namens de Evenementencommissie,
Albert Vos en Peter Broerse