Skip to main content

Zaterdag, 13. Februari 2016 - Zondag, 14. Februari 2016

Gent (B)

Beste clubleden,

Zoals op de evenementenkalender 2016 vermeld, vindt op 13 en 14 februari de FlandersCollectionCar  (FCC-Beurs) in Flanders Expo te Gent plaats. FCC is een internationale beurs voor classic cars en hun toebehoren. Het centrale thema is dit jaar Porsche. Er wordt dan ook extra aandacht aan dit iconische merk besteed. 

De beurs is perfect te combineren met een city-trip naar Gent. Tram 1 stopt juist voor Flanders Expo en brengt u in 10 minuten naar het centrum van de stad. De organisatie biedt ons clubtickets aan tegen een gereduceerd tarief. Bij minimaal 10 deelnemers kosten deze Euro 10,= per ticket en krijgt u deze voor dat bedrag vooraf thuis gestuurd. (Normaal kosten deze Euro 14,=)

Om te inventariseren of hier voldoende interesse voor is, kunt u zich vóór 18 januari a.s. aanmelden via Ec@klassieke911912.nl met opgave van naam/adres/woonplaats en aantal tickets dat u wenst. Gelijk daarna krijgt u bericht of er voldoende (minimaal 10) aanmeldingen zijn. Pas in dat geval krijgt u ook opdracht om het bedrag voor de tickets over te maken.

Let wel: dit is geen georganiseerd clubevenement, dus de reis er naar toe is dus geheel op eigen gelegenheid.

Met vriendelijke groeten,

De Evenementencommissie
Klassieke Porsche 911 & 912 Club Nederland
www.klassieke911912.nl