Skip to main content

Zaterdag, 19. September 2015 - Zondag, 20. September 2015

RS FEST op Autotron Rosmalen

19 en 20 september 2015

  

RS Fest (voorheen Porsche Fest) vindt dit jaar plaats op zaterdag 19 en zondag 20 september 2015 op Autotron Rosmalen. RS Fest staat volledig in het teken van de bekendste sportwagen van de Duitse autoproducent Porsche. Tijdens dit evenement staan de mooiste en duurste Porsches opgesteld, RS Fest brengt alle smaakvolle ingrediënten bij elkaar op één locatie. 

Thema RS Fest 2015: "50 jaar Porsche Targa"
Tijdens RS Fest vind je stands, clubs en een tentoonstelling van Porsches. Dit jaar is het thema van hét Porsche evenement van Nederland ’50 jaar Porsche Targa’. Van de vroegste ‘soft window’ 911 Targa’s tot de allernieuwste 991 Targa die qua ontwerp weer naadloos aansluit op de klassiekers - allemaal zullen ze op één of andere manier acte de présence geven in Rosmalen. 

Occasionshow
Net als in in 2014 biedt RS Fest de occasionshow op Autotron Rosmalen. Hier mogen zo'n vijftig particuliere aanbieders van een gebruikte Porsche hun auto gratis te koop aanbieden. Inschrijven kan via de website info@rsfest.nl.

Gratis parkeren voor Porsches
Eigenaren mogen hun Porsches gratis parkeren op het evenemententerrein van Autotron Rosmalen. Dit geldt niet alleen voor de Porsches 911 Targa. Ook eigenaren van andere legendarische Porsches zoals de 356, 911 Coupé en cabriolet, 924, 944, 928 en huidige kanonnen, zoals de Cayenne, Boxster en Panamera krijgen de mogelijkheid om hun trotse bezit te presenteren. Wees er wel op tijd bij, want vol is vol.

Meet & greet
Vorig jaar kwamen een aantal grote namen uit de autosportwereld, zoals tweevoudig Le Mans-winnaar Gijs van Lennep, Arie Luyendyk en Jan Lammers naar de State Of Art-stand op RS Fest voor een interview, een praatje met de bezoekers, een foto of een handtekening. Ook dit jaar kunnen de bezoekers kennismaken met bijzondere namen uit de Porsche-wereld. Wie dat zullen zijn, houdt de organisatie van RS Fest nog even geheim...