Skip to main content

Vrijdag, 11. September 2015 - Maandag, 14. September 2015

Goodwood Circuit / Oxford, (UK)

Let op: dit evenement is reeds volgeboekt!

Het weekend van 11 September 2015 is het weer zover. Op vrijdag rijden we via Calais en de Engelse zuidkust naar het hotel. Op de zaterdag beleven we Goodwood Revival. Na een dag op Goodwood vertrekken we naar Oxford, een van de bekendste universiteitssteden ter wereld en tegenhanger van rivaal Cambridge. In de omgeving van Oxford verblijven we in een comfortabel hotel. Op zondag vertrekken we naar de stad met haar eeuwenoude gebouwen, de universiteit en haar colleges. Naast de mogelijkheid om een stadwandeling met gids te doen kun je er natuurlijk ook goed shoppen! Zondag in de middag zullen we vertrekken richting Harwich voor de nachtferry naar Nederland, waar u vroeg op maandagochtend weer uitgeslapen aankomt.

Het (voorlopige) programma ziet er als volgt uit:

  • Vrijdag 11 September. Rond 8.30 uur verzamelen bij Shell station Hazeldonk (langs de A16 Breda-Antwerpen). Vertrek rond 9.00 uur naar de Eurotunnel terminal in Calais waar we de autotrein nemen en in 35 minuten in Folkestone arriveren. Hier rijden we via de schitterende kust van Kent en Sussex met de plaatsen Brighton en Eastbourne naar Horsham. Aankomst in het Ghyll Manor hotel om ca. 18.00 uur, waarna diner.
  • Zaterdag 12 September. Na een traditioneel Engels ontbijt vertrekken we, kompleet in jaren ‘50/’60 outfit, richting Goodwood via de zo bekende Engelse landelijke wegen dwars door het “South Downs National Park”. Na een enerverende dag op het circuit, rijden we in de middag een mooie route naar Abingdon bij Oxford, alwaar we zullen overnachten in het “The Crown & Thistle” boutique Hotel. Diner is deze avond op eigen gelegenheid. (Alternatief: Nog 1 nacht in het Ghyll Manor hotel incl. Ontbijt.)
  • Zondag 13 September. Na het ontbijt zullen we richting Oxford rijden, waar we de stad met haar rijke geschiedenis, de universiteit en colleges kunnen bezoeken. (eventueel een stadstour met gids) Of om natuurlijk even goed te shoppen……. In de middag zullen we rond 17:00 vertrekken richting Colchester, alwaar er een heerlijk dinerbuffet voor ons klaar staat. Hierna vertrekken we naar Harwich waar we met de nachtafvaart van Stena Line zullen vertrekken richting NL. Aan boord is er een comfortabele binnenhut gereserveerd zodat je na een goede nachtrust de volgende ochtend vroeg aankomt in Hoek van Holland. 

Belangrijk! Het is min of meer verplicht om in kleding (stijl) te komen uit de jaren ‘50/’60. Bij dit evenement kom je bepaalde gedeeltes niet op/in als je niet correct gekleed bent. Kijk even op bovenstaande website voor de style guide voor een idee van wat er verwacht wordt.