Skip to main content

Cars & Coffee bij Elfer Porsche Classics op 16 juli 2016

Wat leuk fotomateriaal en enthousiaste reacties naar aanleiding van de gezellige cars & coffee bijeenkomst bij Elfer Porsche Classics.

 

Wat is er leuker dan met je klassieke Porsche naar een cars & coffee meeting rijden? Heel simpel: die rit maken met een paar vrienden. Met dorpsgenoot Lars Evers en Nico Sagel, met wie we onderweg op de route hadden afgesproken zijn we in een treintje naar Arnhem gereden. André Herrijgers haakte onderweg ook nog ergens aan. Lars Evers, voor wie het de eerste clubmeeting was, kende de weg, want hij heeft recent zijn mooie 912 gekocht bij Elfer Porsche Classics. Daar stond volop keuze aan klassieke Porsches van diverse types en in verschillende conditie. Voor elk wat wils. De ontvangst was prima, met lekkere koffie en een lekkere punt taart. Belangrijker nog, mooie Porsches en een grote opkomst van clubgenoten. Verrassing: parkeert er zomaar een heuse Carrera RS 2.7 naast mijn 912-je.

Tot een volgende meeting!
Ronald Bosma

 

Ik had nog niet op de website van "Elfer" gekeken, dus de verbazing des te groter van de omvang. Wat een grote hoeveelheid "Elfers" Gezellige en hartelijke ontvangst. Leuke en makkelijk aanspreekbare jongens. Vandaag gelijk al de 1e nieuwsbrief binnen! Knap wat er in "slechts" 5 jaar gerealiseerd is. 

Met vriendelijke groeten, 
Patrick de Wit