Skip to main content

Zondag, 11. Oktober 2015

Startpunt Porsche Centrum Amterdam

Op zondag 11 oktober 2015 staat de jaarlijkse Nationale Porsche Club Rally op de kalender. PON nodigt alle leden van Nederlandse Porsche Clubs uit om deel te nemen aan deze 5e editie van de Club Rally, die inmiddels tot een mooie traditie is uitgegroeid.

INSCHRIJVING IS INMIDDELS GESLOTEN!

Ditmaal voert de route van Porsche Centrum Amsterdam naar Porsche Centrum Leusden. Jan Berkhof, oud Nederlands rallykampioen en meervoudig winnaar van de legendarische Tulpenrallye, zet wederom de route voor u uit. Programma Deelnemers zijn op 11 oktober vanaf 10.15 uur van harte welkom bij Porsche Centrum Amsterdam. Om 11.00 uur volgt een korte uitleg en briefing, waarna de eerste equipe om 11.15 uur wordt ‘weggeschoten’.

Het eindpunt van de rally ligt bij Porsche Centrum Leusden, waar het programma na een hapje, drankje en prijsuitreiking rond 17.00 uur eindigt. Om het competitiegevoel nog wat verder aan te wakkeren, zijn er vanzelfsprekend weer mooie prijzen te winnen voor de nummers 1, 2 en 3 - zowel in de Sportklasse als de Toerklasse.