Skip to main content

Cars & Coffee bij Porsche Centrum Rotterdam

Op zaterdag 4 juni was de club van harte welkom in het nieuwe pand van Porsche Centrum Rotterdam in de Spaanse Polder langs de A20. Voorheen was hier Mercedes Dealer J. van Dijk en Dochters gevestigd, maar het pand heeft een ware metamorfose ondergaan.

Na ontvangst met koffie of thee met een gebakje - met ons Porsche club logo (!) - werden de aanwezige leden welkom geheten en rondgeleid door het pand. Enkele kenmerken:

  • Het hele gebouw heeft een oppervlakte van 17.500 vierkante meter.
  • Het hele gebouw heet CarPort Rotterdam, waarin gevestigd Porsche Centrum Rotterdam, Bentley Rotterdam en Lamborghini Rotterdam.
  • De nieuwe showroom van Porsche is in de Destination stijl van Porsche.
  • CarPort is een ware Destination voor je Porsche, inclusief showroom voor nieuw en Porsche Approved occasions, werkplaats, schade-afdeling en Cosmetic.
  • Porsche Centrum Rotterdam is Classic Partner.
  • De werkplaats heeft de beschikking over 23 bruggen.

Na afloop was er nog een drankje en kreeg de gastvrouw van Porsche Centrum Rotterdam een club aandenken uitgereikt. Voor de aanwezige clubleden was er een luxe verpakking koffiebonen, hoe toepasselijk op deze Cars & Coffee!

Meer fotomateriaal van de happening vind je op de website van Porsche Centrum Rotterdam:

https://www.porschecentrumrotterdam.nl/nieuws-evenementen/cars-coffee-%7c-de-klassieke-911-&-912-club-nederland

Met dank aan de medewerkers van Porsche Centrum Rotterdam voor de gastvrije ontvangst en goede zorgen en uiteraard aan onze secretaris tevens organisator van dit evenement Vincent van den Berg. Klasse!

Marc Bezem
redacteur - webmaster