Skip to main content

Voor een aantrekkelijk tarief kunnen leden hun Porsche laten taxeren door Wolter Gratema. Wolter is een zeer gerenomeerd taxateur en zelfs officieel beëdigd door de Porsche fabriek. Als oud Porsche dealer en al zeer lang meelopend in de wereld van de (klassieke) auto is hij zeker een vooraanstaand expert op dit gebied.

Dit jaar zullen er twee taxatiedagen zijn t.w. 9 april en 27 augustus. En ook al is je Porsche alleen WA verzekerd dan nog is een taxatie van belang omdat hiermee de waarde van je auto vast staat. Anders moet je maar afwachten wat een verzekering uitkeerd mocht het in een ongelukkig geval zover komen.

11 leden kwamen 9 april naar het Profile Tirecenter Hogendoorn in Mijdrecht en dit is een geslaagde opkomst te noemen. Ook al is je Porsche nog niet aan een nieuwe taxatie toe dan is het nog leuk om te kijken. Elke keer is het weer verrassend te zien hoeveel verschillende uitvoeringen en kleuren van onze klassieke 911/912 model 'boven water' komen. Hierbij nog een paar foto's.

Erik

 

911 2.4 T targa, in fraaie staat. Wolter, met pen en schrijfblok, zal geen detail missen.

 

 

 

911 S soft window targa uit 1967. Short wheel base, dus een van de eerste S modellen.
Motor geluid klonk zoals het een S betaamd, zeer fel.

 

 

911 2.4 S (omgebouwd van 2.2 S). Net helemaal gerestaureerd. Zeer mooi. En wat zeg je van deze kleur blauw, heel bijzonder.

 

 

 

 

Naar buiten voor de verplichte foto's. Nee het was dus geen Porsche rij weer.