Skip to main content


Klaar voor de start bij de Posbank

Misschien is de herfstrit wel de mooiste rit van het jaar. Waarom? Het is eigenlijk de afsluiting van het rijseizoen, het is altijd een uitdagende rit, de veluwe is in schitterende kleuren uitgedost, het licht is zeer mooi en we hadden voor de derde keer fantastisch weer. Ook dit keer had Jos de Winter de organisatie op zich genomen. De rit had hij wel 'geleend' maar dat kwam omdat hij hem zelf al gereden had en deze zeer fraai was.

Zo'n 32 equipes hadden zich ingeschreven. Na koffie met appeltaart werd er al snel gestart. 110 km verdeeld in 6 etapes is niet niks. Sommige , waaronder uw webmaster reden gelijk al verkeerd maar het kwam allemaal toch nog goed. De rit voerde oostelijke richting. Je rijdt door gebieden en landelijk weggetjes waar je nog nooit van je leven bent geweest. Voor het oplettende team was deze route zeker goed te doen. Ook de vragen waren niet voor tweëerlei uitleg vatbaar. Rond 16.30 waren de meeste op de eindbestemming aangekomen, een restaurant in de buurt van Aalten.

Na even bijkomen en praten over de ervaringen was het tijd voor een lekkere koffietafel. Daarna reikte Gijs de prijs uit voor het meeste aktieve lid. Net zoals vorig jaar waren dat Jos en Angelique Timmermans. Toen was het tijd voor de prijsuitreiking. Jos complimenteerde de deelnemers omdat de meeste erg goed gereden hadden met slechts 3 of 2 fouten. Drie leden ontvingen een prijs. Voor het eerst sinds zijn 8 jarig lidmaatschap zat uw webmaster in de prijzen, een gedeelde eerste plaats nog wel. Ik kan niet anders zeggen dat ik weer zeer tevreden naar huis reed. Iedereen weer bedankt voor de organisatie en tot volgend jaar.

Erik


Eerst goed oriënteren voordat je weer verder gaat